Психология на маркетинга

Разбери как мисли потребителя и му предложи най-доброто!

9 Юли 2020г.Купи билет

5 причини да посетиш конференцията “Психология на Маркетинга”

1. Никога не си бил на подобно събитие

Можеш да си сигурен, че досега в България не е правена конференция, която да засяга толкова професионално взаимовръзката между маркетинга и психологията. Ще научиш много интересни, полезни и вълнуващи неща.

Не вярваш ли? Ела и се убеди сам!

2. Лекторите са доказани имена и завладяващи комуникатори

Презентации ще изнесат водещи визионери в своите области. Те са доказани професионалисти с практически опит, които ще демонстрират и споделят реални казуси. Ще научиш неща, които не се преподават  в университета. Само най-добрите в своята област могат да ти дадат парченцата знание и опит, с които да подредиш пъзела на бъдещия си успех.

Не пропускай шансът да разшириш хоризонтът на уменията и компетенциите си!

3. Възможност за контакти в нетуъркинг паузите

В почивките ще имаш уникалната възможност да осъществиш полезни контакти както с хора от публиката, много от които ще бъдат мениджъри и собственици на компании, така и със самите лектори. Възползвай се от това! Със сигурност можеш да научиш много от тях.

Бъди активен участник, а не пасивен наблюдател!

4. Демонстрации на живо

Ще видиш, чуеш и съпреживееш демонстрации на живо, които не са представяни до момента, защото са подготвени специално за конференцията “Психология на Маркетинга”. Заедно с лекторите работихме неуморно, за да ти осигурим това изживяване.

Бъди част от него!

5.Цялостното преживяване

Първото издание на “Психология на Маркетинга” ще бъде знаково събитие. Сигурни сме, че след това дълго ще се говори за него. Каним те да бъдеш част от началото на едно чудесно пътешествие!

Заповядай, ще бъде вълнуващо! Обещаваме ти!

Ела на място или гледай онлайн от всяка точка на света!